Plezier Tijd
Image default
Anders

Een geweldige trouwdag

Als je gaat trouwen, wil je dat die dag tot in de puntjes goed verloopt. En dat kan! Je zou bijvoorbeeld kunnen denken aan een weddingplanner. Die kan de bruiloft in goede banen leiden maar die kan ook tips geven en leveranciers aanbevelen.

De bruidsfotograaf.

Je hebt een beeld voor ogen hoe jullie bruiloft er uit komt te zien, dan wil je dat ook terug zien in de trouwfoto’s. Kies je bijvoorbeeld voor een bruidsfotograaf die de hele dag aanwezig is of maar een paar uurtjes?
Stel je voor dat die fotograaf er maar 4 uur bij is. Dan mis je een heleboel momenten die dan niet op de foto staan.

De trouwreportage.

Een weddingplanner zou ook adviseren om alles of in ieder geval zoveel mogelijk op 1 locatie te laten plaats vinden. Heb je bijvoorbeeld een kasteel als trouwlocatie denk er dan eens aan dat je de visagie en het omkleden ook daar kan doen. De setting en sfeer zijn dan al heel mooi. Op die manier krijg je een reportage van de bruidsfotograaf die helemaal op elkaar is afgestemd en alles is in dezelfde sfeer. Ook de trouwreportage doe je dan op dezelfde locatie. Het voordeel hiervan is weer dat je dan niet hoeft te reizen naar een fotolocatie. Je bespaart dus heel veel tijd hiermee. Dan is ook alle bruidsfotografie in dezelfde stijl en setting.bruidsfotograaf

Ceremoniemeester.

Een ceremoniemeester wordt vaak gekozen in iemand van de vriendenkring. Je zou ook een professioneel ceremoniemeester kunnen inschakelen, dit zou ook de weddingplanner kunnen zijn. Het klinkt leuk iemand die als gast op jullie bruiloft komt en ook ceremoniemeester is, maar het kan een zware belasting voor die persoon zijn. Zeker als er zaken niet helemaal lekker lopen, dan mist de ceremoniemeester zomaar een deel of delen van jullie bruiloft. De bruidstaart die te laat geleverd wordt, de catering die niet op tijd is of voor te weinig mensen een diner heeft zijn maar een paar voorbeelden uit de praktijk die echt kunnen voorkomen.

Kortom denk heel goed na over de planning van jullie bruiloft. Ga je alles uitbesteden, regel je alles zelf of doe je delen zelf. Vraag het gerust aan de bruidsfotograaf of bloemen leverancier, zij kunnen jullie verder helpen.bruidsfotografie

https://corrinep.nl