Plezier Tijd
Image default
Buitenshuis

Bespaartips voor in het bedrijf

Heb je op het moment weinig aan liquide middelen in jouw bedrijf? Dan kan dit ervoor zorgen dat je bedrijf geen productie kan draaien en klanten onnodig moet laten wachten. Als ze al niet vertrekken. Het heeft een negatieve invloed op de inkomstenstroom. Zit jij in die situatie en heb je voor nu tips nodig om te besparen? Lees dan hier over besparen in jouw bedrijf.

Televisie huren in plaats van kopen

Het lijkt nogal duur een televisie huren in plaats van kopen, maar als je er voor een gelegenheid toevallig eentje nodig hebt… Dan is het eigenlijk goedkoper om een televisie te huren dan er eentje te kopen. Bovendien kun je als je huurt natuurlijk wel een luxe uitstraling kiezen, zodat klanten ook een luxegevoel bij jou ervaren. Zeker met high-end klanten, moet je zorgen dat alles er wel strak en goed uit blijft zien. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor een televisie huren, er kunnen ook andere spullen zijn die je op het moment beter even kunt huren.

Neem uitgaven door met jouw account

Het geld vliegt de deur uit. Soms zijn er in de loop van de jaren, doorlopende abonnementen waar je eigenlijk niets aan hebt. Het is dus slim om zo snel mogelijk onnodige abonnementen stop te zetten. Verder is het belangrijk om de voorraad door te nemen. Het is onvoorstelbaar hoeveel geld er soms in een magazijn ligt. Sommige producten blijken gewoon niet goed genoeg te verkopen. Die kun je dan soms beter onder de kostprijs verkopen en met dat geld kun je zorgen voor een goede voorraad met producten die wel verkopen. Zo zorg je weer voor financiële ruimte en een doorstroom in de inkomstenstroom. Je hoeft geen nee meer te verkopen.

Is jouw bedrijf nog gezond?

Soms blijkt dat je bij goedlopende producten onder de kostprijs zit. Dit levert dan ook geen geld op, maar kost je geld. Het is ontzettend belangrijk om de kostprijs in de gaten te houden. Zeker met producten waarbij je met wisselende inkoopprijzen hebt te maken.

Over het algemeen moet het zo zijn dat er meer inkomt dan uitgaat. Het kan zijn dat je een jaar hebt, waarin je investeert. Bij bedrijven is het inderdaad vrij normaal dat bijvoorbeeld het eerste jaar geld kost, het tweede speel je break-even en daarna maak je winst. Is dit niet zo? Dan is het slim om ook eens een business-coach aan te trekken. Dit kostgeld inderdaad, maar dat levert veel meer op en is de prijs dus meer dan waard. Mits je natuurlijk een hele goede business-coach hebt en jij open staat voor mogelijk een andere aanpak.

https://lichtgeluidhuren.nl/video-huren/tv-huren/