Plezier Tijd
Image default
Buitenshuis

Gezellige uitjes om te doen in Kaatsheuvel

Kaatsheuvel, ook wel ‘de Kets’ genoemd door locals, is een dorp in de gemeente Noord-Brabant met een gezellige dorpskern en veel bezienswaardigheden. Wil je graag een dagje uit plannen, dan is Kaatsheuvel een leuke plek om een keer naartoe te gaan. Deze dingen wil je namelijk niet missen als je in Kaatsheuvel bent.

1. De Efteling

Met stip op één staat natuurlijk het grootste attractiepark van Nederland, namelijk de Efteling. Dit is een van de meest populaire attractieparken waar jij je de hele dag naar hartenlust kunt vermaken in het land van Laaf, de Fata Morgana, Max & Moritz, Joris en de Draak, De Baron of een van de andere vele attracties die het park rijk is.

2. Het theater

Ook leuk om te doen in Kaatsheuvel is naar het theater gaan! Hier kun je genieten van mooie shows en een breed muziek- en filmaanbod. Combineer het met een bezoekje aan een goed restaurant zoals Grand Café Du Nord en je hebt gegarandeerd een onvergetelijke avond!

3. Uit eten

Dit brengt ons gelijk bij ons volgende punt want in Kaatsheuvel heb je heel veel verschillende leuke restaurants, lunchrooms en leuke brasserietjes om gezellig met vrienden, vriendinnen of je familie naartoe te gaan. Het is vaak druk in de gezellige dorpskern, dus als je verzekerd wilt zijn van een plekje is het aan te raden om van tevoren te reserveren.

4. Nationaal park de Loonse en Drunense Duinen

Houd je van de natuur, dan is nationaal park de Loonse en Drunense Duinen een goed alternatief voor een uitje. Hier kun je urenlang wandelen en het is ook een hele goede plek om foto’s te maken. Dus of je nu natuurfoto’s wilt maken of liever een selfiesessie wilt organiseren, in Loonse en Drunense Duinen maak je zeker dat mooie shot!

5. E-chopper huren

Ga je liever eropuit, dan kun je ook een elektrische e-chopper huren. Dit doe je bijvoorbeeld bij E-Chopper Fun in Kaatsheuvel, waar ze verschillende soorten e-choppers verhuren. Dit is mogelijk voor groepen tot wel 30 personen, dus zeker geschikt als een uitje met vrienden of als bedrijfsuitje.

https://grandcafe-dunord.nl/