Plezier Tijd
Image default
Verzamelen

Vakantietijd! Dagje Uit of weekje weg?

Vakantietijd! Dagje Uit of weekje weg?

Als het vakantietijd is dan ga je nadenken over wat je wilt gaan doen, je kunt kiezen voor een paar daagjes uit te gaan maar je kunt ook een weekje weggaan. Waar je ook voor kiest je hebt altijd de goede tas nodig want je wilt niet dat je de spullen niet mee kunt nemen die je nodig hebt. Als je een weekje weggaat heb je natuurlijk veel meer nodig dan wanneer je een dagje uit gaat. Ga voor jezelf na wat je allemaal mee wilt nemen zodat je geen ruimte tekort komt en je uiteindelijk een tas bij moet kopen onderweg.

Kies van tevoren de goede tas uit

Als je van tevoren de goede tas kiest dan zul je niet zo snel voor een verrassing komen te staan dat het niet in je tas past. Je bent dan erop voorbereid dat je misschien een andere tas met je mee moet nemen waarin het wel past. Als je kiest voor een myomy tas dan heb je in ieder geval genoeg keuze uit welke tas je mee wilt gaan nemen. Misschien is het een optie om meerdere tassen mee te nemen zodat jij je belangrijke spullen apart op kunt bergen.

Een rugzak voor beide opties

Als je kiest voor een rugzak dan kun je die voor beide gebruiken omdat het daar de ruimte toe biedt. Als jij een dagje weg gaat kun je daar spullen in doen zoals eten en drinken maar als jij een weekje weggaat dan kun je de rugzak gebruiken als jouw bagage tas. Het grote voordeel van rugtassen dames is dan ook dat je ze voor veel meer dingen kunt gebruiken dan enkel wanneer het vakantie is. Je kunt een rugzak zelfs gebruiken als je boodschappen gaat doen of naar je werk gaat.

Kijk goed naar het merk

Je wilt wel een goede tas van goede kwaliteit zodat hij niet zomaar kapot gaat na aanschaf. Als je kiest voor een nikkie tas dan ben je er zeker van dat je een goede kwaliteit hebt en dat die tas ook nog eens lange tijd met je mee zal gaan. Een tas van Nikkie is namelijk een tas die altijd in de smaak zal vallen bij je doordat je er zelf voor kunt kiezen wat voor tas je wilt en wat je ermee wilt gaan doen. Zo wordt het een persoonlijke tas die je altijd goed kunt gebruiken.