Plezier Tijd
Image default
Reizen

Drie tips voor een heerlijke vakantie in Lille

Drie tips voor een heerlijke in Lille

Ben je van plan vakantie te houden in Frankrijk? Dan is dat natuurlijk een prima vakantiebestemming. Er gaan niet voor niets zoveel mensen naar dit land op vakantie en met een huisje huren Frankrijk is helemaal niks mis. Er zijn tal van leuke plaatsen in Frankrijk te vinden waar je veel kunt zien, ondernemen en tevens kunt relaxen. 

Heb je je oog op een huisje huren in Lille laten vallen? Dan kun je ook daar echt van alles leuks beleven. We hebben drie tips voor je op een rijtje gezea voor daar een te huisje huren zodat je de vakantie van je leven beleeft in Lille en er zeker nog eens terug zult gaan. Er is veel te beleven in Lille dus je kunt er terecht voor een vakantie met het hele gezin maar ook met je vriendengroep zul je je zeker niet vervelen. 

Tip 1 in Lille

Als je naar Lille afreist, zorg er dan altijd voor dat je een goede verblijfplaats boekt. Dit kan een goed hotel zijn maar een vakantiehuis met zwembad is natuurlijk ook lang geen gek idee. Hier kun je, nadat je de stad gezien hebt, lekker relaxen. Rust die je wel nodig hebt als je in Lille een bezoekje gebracht hebt aan Euralille. Een waar Walhalla voor de shoppers onder ons waar je beslist jezelf een hele dag kunt vermaken als je naar dit enorme winkelparadijs gaat. 

Tip 2 in Lille

Houd je ervan om gebouwen te bezichtigen en architectuur te bewonderen? Sla dan zeker de Place du Général de Gaulle niet over. Genoemd naar de in Lille geboren Charles de Gaulle vind je er architectonische hoogstandjes en kun je er tevens het beursgebouw en de opera die aan het plein gelegen zijn bewonderen. 

Tip 3 in Lille

Ben je een dierenliefhebber? Dan mag een bezoek aan het Parc Zoologique niet ontbreken. Natuur alom en aardig wat dieren om te bewonderen in dit park in de stad. Het ligt dicht bij de citadel (kun je daar ook meteen het bijbehorende park bezoeken) en is eigendom van de stad Lille zelf. Hierdoor betaal je geen toegang voor de dierentuin en heb je er een leuk uitstapje aan. Er is nog veel meer te zien dus vergeet niet internet te raadplegen of ga even naar de plaatselijke toeristeninformatie. Daar kunnen ze je veel vertellen over wat er allemaal te zien en te doen is in Lille. Het ligt trouwens niet zo ver in Frankrijk dus je bent er ook snel vanuit ons land. 

 

https://villaspot.nl/