Plezier Tijd
Image default
Eten

Eten als een koning in Kaatsheuvel, zo doe je dat

Ben je een beetje bekend in omgeving Kaatsheuvel, dan zul je ongetwijfeld weten dat er veel lunchrooms en restaurantjes zitten waar je lekker uit eten kunt gaan. Het is een gezellige plaats waar je prima een dagje kunt vertoeven om met vrienden te relaxen en te genieten van het bourgondische leven. Wil je echt als een koning eten, dan hebben we een paar tips voor je om het maximale uit jouw avond uit te halen.

De keuze van het restaurant is minstens zo belangrijk als de keuze van de gerechten

Ongeacht of je nu een kleine of grote eter bent, de keuze van je restaurant is heel belangrijk. Dit kan jouw restaurantervaring namelijk maken of breken. Hoewel je ook prima voor een broodje shoarma of een zak frites in Kaatsheuvel terecht kunt, is dit misschien niet het soort eetgelegenheid waar je uitgebreid met vrienden wilt dineren. Wil je echt lekker kunnen eten, dan is Grand Café Du Nord wellicht iets voor jou. Dit is een gezellig restaurant gelegen in het centrum van Kaatsheuvel waar je voor hele schappelijke prijzen heerlijk kunt eten. Bovendien heb je er ruime keuze uit gerechten. Er is dus voor ieder wat wils.

Skip het stokbrood en ga gelijk door naar voorgerecht

Niet alleen is het stokbrood skippen goed voor je taille, maar het is ook een goede manier om nog meer van je gerechten te genieten. Heel vaak wordt er voorafgaand aan het voorgerecht een stokbroodje met kruidenboter of andere smeerseltjes besteld, maar dit zijn veel extra ‘lege’ calorieën en je zit er sneller vol van. Hierdoor heb je vaak al een redelijk vol gevoel als je nog aan het voorgerecht moet beginnen. Het is daarom beter om dat stokbroodje vooraf te skippen en gelijk het voorgerecht te bestellen. Je zult zien dat je er net zo vol van zit als je ook nog een hoofdgerecht en eventueel een nagerecht erbij bestelt. 

Laat je adviseren door de bediening of kies de specialiteit van het huis

Kies je altijd voor de medium-rare biefstuk met frietjes? Of wil je altijd alleen maar de pasta met vis? Stap eens uit je comfortzone en laat je adviseren door de bediening over de beste gerechten van het seizoen. Vaak krijg je zo verrassende suggesties die je zelf misschien niet direct besteld zou hebben. Ook de specialiteit van het huis is vaak een aanrader. Dit is namelijk niet voor niets de specialiteit, dus dit smaakt vrijwel altijd goed. Kijk voor inspiratie eens bij een restaurant in Kaatsheuvel als je eens een nieuw restaurant wilt uitproberen!

 

https://grandcafe-dunord.nl/