Plezier Tijd
Image default
Reizen

Zes voordelen van een luiertas

Zes voordelen van een luiertas

Een luiertas is een ideale optie voor een ouder die wilt reizen met haar baby. Een luiertas is niet alleen handig, maar ze zijn ook zo ongelooflijk veelzijdig. Op Beschuitmetmuisjes vind je een goede luiertas  

1. Handenvrij

Heb je een onruststoker op de vlucht? Lukt het niet om je spullen bij je kleintje te krijgen? Nou, zoek niet verder. Investeer in een luiertas, want die biedt u een hands-free oplossing om op uw baby te passen door hem/haar in uw armen te dragen. Bovendien zijn luiertassen de juiste manier om te gaan, vooral als u een nieuwe stad verkent met uw kleintje. Een luier rugzak is het meest handig als u handenvrij wilt hebben.  

2. Compact en handig

Dankzij de compacte structuur zijn luiertassen meestal handig om in de overheadcabine te plaatsen tijdens een vlucht, terwijl je met je baby reist. Dit is een groot voordeel voor ouders die last hebben van terugkerende rugklachten. Luiertassen hebben schouderbanden die niet veel druk op je rug uitoefenen, zodat je comfortabel en probleemloos kunt reizen.

3. Comfortabel

Een luiertas is meestal uitgerust met twee schouderriemen, zodat ddrager altijd comfortabel zit. Sommige luiertassen zijn slechts uitgerust met één schouderriem, en dit kan de rug en schouder van de drager ook belasten. Dit heeft weer gevolgen voor zowel de ouder als het kind, want als de ouder zich niet op zijn gemak voelt bij het dragen van het gewicht van de tas, zal het extra gewicht van het kind ook bijdragen tot het ongemak van de ouder.

4. Gemakkelijk schoonmaken

De luiertas van uw baby moet altijd schoon blijven, omdat de voering gemakkelijk kan worden schoongeveegd en u en uw baby beschermt tegen nare geurtjes of schimmelinfecties. Het gebruik van een vochtige doek zou voldoende zijn om het schoon te houden in plaats van het vaak te wassen, omdat het de voering zou kunnen beschadigen als het ruw wordt gewassen.

Luiertassen zijn een geweldige manier om uw dag te genieten met uw kind buiten als het stelt u in staat om uit te voeren van uw baby nodig heeft snel en gemakkelijk.

5. Ruimte

Luiertassen zijn niet uw gebruikelijke draagtassen. Ze zijn speciaal ontworpen om aan de behoeften van uw baby te voldoen door voldoende ruimte te bieden voor alle benodigdheden van uw baby. Ze zijn vrij breed van aard en bieden ook ruimte voor uw persoonlijke bezittingen.

6. Unisex

Luiertassen zijn het meest geschikt voor zowel mama’s als papa’s. Ze zijn meestal ontworpen als unisex product zodat ouders ze onderling kunnen verdelen. 

Kies voor een unisex luiertas zwart.

luiertas