Plezier Tijd
Image default
Anders

Een aantal tips voor het kopen van een zonnebank

Een aantal tips voor het kopen van een zonnebank

Een Zonnebank kan je helpen om de bruine tint ook in de winter te behouden. Ook is het een manier om je vitamine D tekort aan te vullen als je dit hebt. De opvouwbare zonnehemel is de meest verkocht. Dit omdat je deze ook op kan bergen als je hem niet nodig hebt. Echter moet je hier ook wel voldoende ruimte voor hebben in huis, want hij neemt wel net wat meer ruimte in beslag. Je kunt natuurlijk ook naar de zonnestudio gaan, maar dit is erg prijzig.

 De normale zonnehemel is dan toch wel het meest gebruikelijke. Deze kan je in een ruimte op een vaste plek zetten en die neemt net wat minder ruimte in beslag. Ook infrarood is een goede optie want hiermee kan je een mooi en egaal resultaat bereiken. De wat luxere varianten beschikken vaak ook over een luchtkoeler. Het kan namelijk best heet worden omdat de lampen best dicht bij je lichaam staan. Zo kun je net wat langer genieten van de warmte en iets donkerdere tint krijgen.

Hoelang gaan de lampen mee

Bij 5top krijgen wij vaak de vraag welke lampen er nu precies beter zijn. Echter heeft iedere lamp zo zijn voor en nadelen. Als je hem een paar keer per week gebruikt dan gaan ze ongeveer 5 jaar mee. Als je het om gaat rekenen naar 750 branduren. Het is dus niet voor ieder persoon hetzelfde, want de ene ligt er 10 minuten onder en de ander weer een half uur. Als je sneller bruin wil worden, dan kun je kiezen voor de UV-B lampen. Het stimuleert namelijk de melanine in je lichaam en dat stofje heb je juist nodig om een kleurtje te kunnen krijgen. Deze lampen zijn verkrijgbaar in verschillende gradaties zodat je jouw tint kunt bereiken.