Plezier Tijd
Image default
Buitenshuis

Dagje Den Haag met je kinderen

Den Haag is een grote stad waar veel te bleven is. Het is een stad die het zeker waard is om te bezoeken. Mocht je nou kinderen hebben en niet weten waar je heen moet omdat de stad zo groot is? Geen probleem want ook als je kinderen hebt is er genoeg te doen in Den Haag!

Dagje strand

Natuurlijk heb je nu niet veel hieraan maar dadelijk in de zomer is het super leuk om een dagje strand te pakken in Den Haag. Vanuit het centraal station kan je makkelijk de tram pakken naar Scheveningen en hier is een heerlijk strand. Je hebt natuurlijk ook allerlei activiteiten op de pier bijvoorbeeld. Scheveningen is namelijk een toeristisch plekje waardoor er veel te beleven is. Zo heb je nu ook Legoland gelegen aan het strand ook super leuk voor de kinderen.

Duinrell

Is je kind meer van de attractieparken ook die zijn in Den Haag. Attractiepark Duinrell is een grote favoriet bij veel kinderen maar ook ouders. Toch maken de meeste mensen gebruik van Tikibad. Perfect voor als je echte waterratten in huis hebt. In het Tikibad heb je een golfslagbad en veel glijbanen.

Madurodam

Dit is natuurlijk een klassieker. Mocht je nou echt niet weten wat Madurodam is, dit is de plek waar je Nederland in het klein kunt bekijken. Super indrukwekkend en het laat zeker een indruk achter bij je kinderen. Het is ook niet alleen om te kijken want in Madurodam zijn ook ontzettend veel leuke activiteiten voor kinderen.

Sea-life

We gaan weer even terug naar Scheveningen. Bij het strand ligt namelijk ook een leuk plekje genaamd Sea-life. Super leuk voor kinderen die helemaal weg zijn van diertjes. Sea-life is een groot aquarium met verschillende soorten waterdieren. Dit uitje is wel volledig binnen maar dus perfect als het niet zo’n lekker weer is om op het strand te zitten.

VR zone Den Haag

Mocht je wat oudere kinderen mee hebben is VR zone Den Haag wel een interessant uitje. Kinderen vanaf 10 jaar kunnen hier gamen in VR stijl wat natuurlijk super vet is. Deze VR zone is ook de grootste VR zone van Europa! Je kunt hier 4 verschillende spellen die je kunt spelen.

https://www.dakkindercentra.nl/locaties/den-haag/