Plezier Tijd
Image default
Reizen

Bezoek de mooiste gebieden van Europa met de camper

Om de ultieme vrijheid te ervaren, daarheen te gaan waarvan je altijd gedroomd hebt, zonder afhankelijk te zijn anderen en toch aangenaam te kunnen reizen heb je een camper nodig. De volstrekte onafhankelijkheid en het plezier altijd en overal naartoe te kunnen gaan is onbetaalbaar. Door de geweldige camper isolatieheeft temperatuur zo goed als geen vat meer op het leven in de camper, dus zomer of winter, naar de kou of de warmte, alles is even comfortabel met je eigen huis op wielen.

Geweldige reizen

Deze prachtige reizen kunnen leiden naar Polen, Spanje, Turkije en alle landen, heuvels, bergen en dalen die ertussen zitten. Heel Europa, ook die plekken waar je alleen per boot heen kunt, wordt bereikbaar. Aan de andere kant is Limburg in de winter ook erg mooi en kunnen de Friese meren zomers ook bekoren. Een droomreis hoeft niet perse een verre reis te zijn. Het is alleen wel fijn wanneer die droomreis het hele jaar door gemaakt kan worden. Door de juiste camper isolatie, waaronder bijvoorbeeld de speciale isolatierokken voor over de motorkap, isolerende vloerplaten, portierbeschermers of zelfs complete cabine beschermers, is het in de camper binnen net zo comfortabel en behaaglijk als thuis.

Altijd de goede temperatuur

Campers zijn tegenwoordig goed geïsoleerd, maar extra camper isolatie blijft altijd belangrijk. Je kunt isolatie toepassen wanneer het nodig is en makkelijk weer verwijderen. Geïsoleerde ramen aan de binnen- of buitenkant bijvoorbeeld kunnen prettig zijn, je krijgt daardoor wel minder licht binnen. Voor een verblijf in warme gebieden is een luifel dan misschien weer handiger. Camper isolatie is zo ontworpen dat het praktisch en functioneel is en op alle mogelijke plekken toegepast kan worden, juist op die plaatsen waar tocht en vocht makkelijk binnendringen.

Ook tijdens het rijden kan camper isolatie prettig zijn, zoals bij het weghouden van koude luchtstromen en vocht bij de pedalen of de kilte die doordringt vanuit de portieren. Dit zijn koude gevoelige onderdelen in een cabine die een reis ongemakkelijk kunnen maken. Met aangepaste camper isolatie, speciaal voor deze plekken ontworpen, is de reis een stuk meer ontspannen en minder vermoeiend. Reizen met de camper is tenslotte wel vakantie.

Geluidsisolatie

Maar camper isolatie gaat over meer dan alleen het buiten houden van warmte, kou, vocht of tocht. Ook geluidsisolatie speelt een aanmerkelijke rol. Wanneer je in stedelijk gebied de camper hebt geïnstalleerd kan het toch prettig zijn weinig tot geen last van de omgeving te hebben tijdens je nachtrust. Zelfklevende geluidsisolatiefolie kan daarvoor een uitkomst bieden. Aan de andere kant is het ook fijn om de motorruimte te isoleren. Zo sla je twee vliegen in een klap: geluid en temperatuur worden prima onder controle gehouden.

Ontspannen op reis

Als camper isolatie zo consequent en compleet wordt toegepast, is de camper bijna net zo goed geïsoleerd als je huis en dat is een prima vergelijking, want wat is er nu mooier dan vanuit je eigen bed heerlijk lui naar de TV kijken of lekker een ijskoud drankje of een warme chocolademelk drinken, met het uitzicht op de bijzondere wereld om je heen. Reis met de camper en de wereld ligt aan je voeten.