Plezier Tijd
Image default
Buitenshuis

Zwarte handgrepen voor keukens

Een keuken is vaak het hart van het huis. Deze gaat jaren mee en er worden iedere dag meerdere uren doorgebracht. Daarom is het heel belangrijk dat jij je fijn voelt in jouw keuken. Is jouw keuken toe aan een nieuwe look maar heb je geen budget om je hele keuken te vernieuwen? Dit is ook iets wat je niet zomaar ieder jaar opnieuw doet. Om ‘m toch een andere uitstraling te geven, kunnen nieuwe handgrepen al een hoop doen! Extra voordeel, je kunt met de handgrepen de uitstraling van de keuken personaliseren. Bijvoorbeeld door ‘m net iets stoerder of juist romantischer te maken. En dat zonder groot budget.

Handgrepen keuken

Handgrepen in de keuken zijn natuurlijk vooral praktisch. Zo krijg je de lades en deurtjes open, zonder vingerafdrukken achter te laten op de kastjes. Het lijkt zo’n simpel en klein detail. Maar de handgrepen in de keuken zijn voor een groot deel bepalend voor de look. Als je bijvoorbeeld zilveren grepen hebt, lijkt dit al veel moderner dan dat je bijvoorbeeld voor leren of zwarte handgrepen gaat. Een van de grootste opkomende trends zijn de zwarte handgrepen. Of nou ja, trends… Zwart raakt natuurlijk nooit uit de mode.

Zwarte handgrepen

Zwarte handgrepen zijn ontzettend populair! Logisch ook, want ze geven binnen no time een industriële uitstraling aan de keuken. Zwart heeft altijd iets mysterieus, staat stoer en is hartstikke goed te combineren. Ga je voor een landelijke look? Kies dan een off white keuken met zwarte handgrepen. Liever een stoerdere uitstraling? Dan is een betonlook keuken goed te combineren met zwarte handgrepen. Maak het geheel af met een marmeren blad voor een super chique uitstraling! Je kunt zwarte handgrepen in verschillende materialen krijgen. Het fijne is dat het met bijna ieder materiaal en iedere kleur goed te matchen is. Wel zo fijn.