Plezier Tijd
Image default
Motorfietsen

Waarom e-choppers meer verkocht worden dan bezine scooters

E-choppers zijn met de dag populairder

Jong en oud toert met plezier op een e-chopper

Onlangs kwam in het nieuws dat elektrische scooters tegenwoordig meer verkocht worden dan benzine scooters. Er daar is een goede reden voor. 

Heb jij al dagjes mensen zien toeren op een elektrische chopper? Het is iets wat steeds meer mensen zien, en onderdeel van het straatbeeld wordt. Helemaal als je in een toeristische omgeving woont, want hoe heerlijk is het om lekker te toeren op een elektrische scooter! Geruisloos, duurzaam en met de elektrische chopper ook helemaal in stijl.

Elektrische chopper

De elektrische chopper heeft de vormen van een echte chopper, maar de motor van een elektrische scooter. Zo heb je het beste van twee werelden! De e-chopper wordt vaak te huur aangeboden bij hotels en vakantieparken, maar is ook zeker geschikt om dagelijks naar het werk te gaan. Of wat denk je van om de e-chopper te gebruiken om te gaan stappen met je vrienden? De e-chopper past met zijn eigentijdse design in verschillende omgevingen. Of je nu graag in de stad bent of in de natuur, het kan beiden prima.

De elektrische echopper heeft het voordeel van een brommer, die overal te parkeren is. Geen probleem met het vinden van een parkeerplek voor jou. En in de natuur kan je met een echopper heerlijk toeren. De elektrische scooter is geruisloos, en rijdt super duurzaam.

Weetje over elektrische scooters

In het eerste half jaar van 2022 zijn het voor het eerst meer elektrische brommers verkocht, dan brommers die werken op benzine. Een jaar eerder was dit nog ongeveer de helft van de verkoop.

De elektrische scooters zien er tegenwoordig een stuk mooier uit en de mogelijkheden zijn uitgebreider. Maar de belangrijkste reden is misschien wel dat de e-choppers duurzamer rijden dan de benzine varianten. De accu’s van de huidige echoppers kunnen nu echt een eind rijden, en dat maakt de echopper een makkelijke keuze.

Reiskosten elektrische scooter

De hoge benzineprijs speelt natuurlijk mee in de populairiteit van de elektrische scooter. Of je nu op benzine rijdt of op elektriciteit, het maakt echt een groot verschil in je portemonnee.

Escooter Nederland

Bij Escooter Nederland hebben ze de trend van de elektrische scooters al een tijd in de gaten. “We waren een van de eerste die de echoppers verkochte. De vraag naar echoppers is enorm, maar de mensen hebben ook wel behoefte aan goed advies. De echoppers worden bij ons in de werkplaats gemaakt. We kunnen alles vertellen over de echoppers, en indien gewenst maatwerk leveren.”

https://www.escooter-winkel.nl/