Plezier Tijd
Image default
Anders

Arrangementen bij Pitch en Putt Strand Horst

De naam verklapt het eigenlijk al, bij Pitch en Putt Strand Horst bent u aan het juiste adres voor een ochtendje of een hele dag golfen. En of u net begint of al de nodige ervaring op heeft gedaan, dankzij een breed scala aan arrangementen is er voor iedere golfer meer dan genoeg keuze. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een 9 holes Pitch & Putt arrangement, een 18 holes Pitch & Putt arrangement, een 9 holes Footgolf arrangement of een 18 holes Footgolf arrangement te boeken. Alle arrangementen zijn ook nog eens volledig naar wens samen te stellen en u kunt altijd vertrouwen op professioneel instructies en kwalitatief goed materieel voor een onvergetelijke dag.

 

Bij Pitch en Putt Strand Horst met koffie of lekkere broodjes

Een ochtend of een hele dag golfen maakt natusurlijk hongerig. Start de dag met koffie met iets lekkers erbij of kies voor lekkere broodjes tijdens een welverdiende lunch. Deze voorkeur kunt u eenvoudig en snel aangeven tijdens het samenstellen van het arrangement, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in het restaurant zonder een arrangement..

 

Sluit de dag af met lekker gegrild vlees of vis van de barbecue 

Als u kiest voor een dagje golfen bij Pitch en Putt Strand Horst, is het zeker geen overbodige luxe om in het restaurant aan te schuiven voor een heerlijk diner. Sluit de dag af met lekker gegrild vlees of vis van de barbecue of maak het compleet met een buffet of borrel. De golfbaan Pitch en Putt Strand Horst is van woensdag tot en met zaterdag geopend van 10:00 uur tot zonsondergang en op zondag van 10:00 uur tot en met 18:00 uur. Komt u binnenkort ook een keer langs met vrienden of met familie?