Plezier Tijd
Image default
Feesten

Veel keuze in shisha kopen

Veel mensen roken tegenwoordig shisha. Shisha roken is enorm populair en niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld. Wist je dat het niet alleen populair is onder jongeren, maar ook onder volwassenen? Misschien snap je niet wat er leuk is aan een sessie met shisha. Wij gaan het je uitleggen want het feestje begint meestal al met het klaarmaken van de shisha pijp. Je moet namelijk gaan bedenken welke smaak je vandaag wil gaan roken. Je kunt zelf roken of met je vrienden. Ook moet je bedenken of je vandaag steam stones wil gebruiken of juist niet. Bovendien, welke kooltjes ga je gebruiken? Naturel of met een geur? Het voorbereiden van de shisha zorgt dus al voor een feestje. Wanneer je daarna daadwerkelijk de waterpijp gaat roken en het borrelen van het water in de vaas hoort vind je het alleen nog maar leuker worden. Je ruikt een zoete geur, je inhaleert een intense smaak, je bent relaxt en vaak luister je muziek of je praat met vrienden. Redenen genoeg om shisha te kopen, toch?

 

Waar kijk je naar?

Wanneer je shisha gaat kopen dan moet je wel weten welke waterpijp er bij je past. Het is dan handig om te weten wanneer en hoe vaak je deze gaat gebruiken. Ben je meer een gelegenheidsroker of ben je een regelmatige roker? Of ben je misschien wel een beginner? Er is altijd een waterpijp die bij jou past. Vind het geschikt model om uiteindelijk de shisha te kopen. Je kunt voordat je gaat kopen natuurlijk vergelijken in soorten. Je kunt kijken naar de lengte van de waterpijp want deze kan nogal eens verschillen. Als je kiest om een grote shisha te kopen dan doe je dit vaak ook een stukje voor de decoratie. Als je echt een rookervaring wil dan is het aan te raden een shisha te kopen die niet langer is dan 75 centimeter. Daarnaast kun je kijken naar de merken. De merken verschillen ook nog wel van elkaar. Let er ook op of je wil dat je waterpijp tabak kan roken of niet.

 

Smaken

Ga je een shisha kopen, dan moet je ook kijken naar de smaken. Er zijn oneindig veel smaken. Zo heb je banaan, citroen, aardbei en druiven, maar ook cola en appeltaart. Welke smaak je lekker vindt moet je uitvinden want dat is voor iedereen heel verschillend. Het assortiment van smaken wordt ook vaak weer aangepast, zodat je volop kan blijven experimenteren. Heb je eindelijk een smaakje gevonden wat bij je past of misschien wel meer? Dan kun je er ook voor kiezen om smaken zelf met elkaar te gaan combineren.