Plezier Tijd
Image default
Feesten

The do’s en dont’s van een babyshower.

Een babyshower heeft tegenwoordig iedereen hier wel van gehoord, maar hoe organiseer je nu een leuke babsyhower en wat wordt er precies verwacht? Het organiseren van een babyshower kan nog een hele onderneming zijn. Je moet iedereen uitnodigen, zorgen voor versiering en hopen dat het voor iedereen een onvergetelijke dag wordt. In deze blog geven wij een aantal tips om ervoor te zorgen dat jouw babyshower gegarandeerd een groot succes wordt.

Dont’s
Om ervoor te zorgen dat je een onvergetelijke babyshower organiseert zijn er een aantal dingen die je niet moet doen. Dit zijn alle donts’ op een rijtje:
– Zorg ervoor dat de babyshower niet te lang duurt. Het gaat namelijk om een hoogzwangere die snel moe is. Houd het het liefst bij de zwangere thuis, zodat ze na het feest lekker op de bank kan hangen en ontspannen na een dag vol activiteiten en gezelligheid.
– Bij het geven van een babyshower organiseer je vaak een aantal leuke babyshower spelletjes. Een spel wat je vooral niet moet organiseren is twister. Dit is namelijk niet een heel geschikt spel voor de persoon in kwestie. Als je zwanger bent is het namelijk niet heel leuk om te bukken en je in onmogelijk posities te wenden.
– Denk goed na over wat voor hapjes je meeneemt naar de babyshower. Een zwanger iemand mag natuurlijk niet alles eten, houd hier rekening mee. Neem bijvoorbeeld geen visplankje mee.
– De laatste don’t is, maak er geen rommeltje van. Zorg ervoor dat de persoon in kwestie na afloop niet nog allemaal rommel hoeft op te ruimen en lekker kan ontspannen na de babyshower. Ruim alle babyshower versiering dus ook netjes op.

Do’s
Nu de dont’s zijn besproken zijn er ook een aantal do’s die je zeker moet toepassen bij het organiseren van een super leuke babyshower. Hieronder staan de do’s allemaal op een rijtje:
– Richt de kamer in met leuke passende versiering. Bij het bepalen van de kleur van de versiering kijk dan naar het geslacht van de aankomende baby. Is het een jongen, kies dan voor blauw, is het een meisje, kies dan voor roze versiering.
– Laat alle gasten ook iets leuk maken voor decoratie, denk hierbij bijvoorbeeld aan het versieren van cupcakes.
– Organiseer leuke spelletjes om te doen. Maak leuke teams en speel spelletjes samen waarbij het toekomstige ouderschap centraal staat.

Klaar voor
Als je al deze tips volgt ben jij helemaal klaargestoomd om een onvergetelijke babyshower te organiseren voor de persoon in kwestie. Zoek leuke versiering uit, bedenk leuke activiteiten en het feestje kan beginnen.

https://www.babyshowersss.nl