Plezier Tijd
Image default
Anders

Dit mag je niet vergeten op

Dit mag je niet vergeten op

 

Ga jij binnenkort op vakantie, dan is het natuurlijk maar wat belangrijk dat je niets vergeet. Je zit er niet op te wachten dat je er op de plaats van bestemming pas achterkomt dat je favoriete jurk niet mee is of nog erger, jij op het vliegveld staat en je een paspoort mist. Kortom, allemaal zak die je vooraf wilt uitsluiten om eventuele onnodige stress in aanloop naar je vakantie te voorkomen. Om je een eindje op weg te helpen, hebben we een aantal tips voor je met zaken die jij absoluut niet mag vergeten wanneer je op vakantie gaat. Een aantal zullen er vanzelfsprekend zijn en een aantal zullen je zeker kunnen helpen. Toch zien we, dat mensen vaak de meest voor de hand liggen dingen vergeten mee te nemen omdat het vaak niet helemaal in hun systeem zit. 

 

Creditcard

 

Tegenwoordig heeft bijna iedereen een creditcard. Waar dit vroeger een absoluut unicum was, is dat tegenwoordig allang niet meer het geval. Het is dus ook verstandig om deze mee te nemen. Niet alleen zijn je aankopen tot vaak 180 dagen verzekerd, wat overigens mooi is meegenomen wanneer je voor de vakantie nog even een mooie bikini op sportbh.nl weet te scoren, maar ook hoef je het bedrag pas aan het einde van de maand te betalen. Daarnaast is het bij het huren van een auto vaak zelfs een verplichting om er één te hebben. Hierop reserveren ze dan de borg en heb je niet te maken met met moeten pinnen en retourneren van het geld. Is er niets aan de hand na het inleveren van de auto, dan kun je binnen enkele seconden het geld wat gereserveerd is weer vrijgegeven verwachten.

 

Verzekeringspapieren

 

Er kan ook op vakantie natuurlijk altijd iets gebeuren. Stel je besluit toch een eindje te gaan hardlopen in je sport bh zonder beugel omdat je deze extra ondersteuning met cupmaat g meer dan nodig hebt en je verstuikt je enkel, dan is het natuurlijk maar wat fijn dat je zorgverzekeraar de kosten dekt. Heb je deze niet mee, dan is het een heel karwei om ervoor te zorgen dat jij de zorg krijgt die je nodig hebt. Vooral in het buitenland willen ze namelijk exact weten hoe je bent verzekerd en of je bent verzekerd. Uiteraard is dat laatst voor ons niet aan de orde, maar in veel andere landen wel. Wanneer je dan bent geholpen en vervolgens vertrekt, is het belangrijk dat de financiële afhandeling achteraf wel netjes plaatsvindt.