Plezier Tijd
Image default
Audio

Iedere kamer is geluidsdicht te maken

Wil je een kamer geluidsdicht maken? Bij Esmono Sound B.V. zijn er onwijs veel mogelijkheden! Je kiest allereerst voor de BASIC, PRO of EXCELLENT studio. De verschillen hierin zitten in de wanddikten:

  • De BASIC heeft een wanddikte van vijf centimeter en heeft daarmee een dempingswaarde van 30 tot 35 decibel.
  • De PRO heeft een wanddikte van acht centimeter en heeft daarmee een dempingswaarde van 35 tot 40 decibel.
  • De EXCELLENT heeft een wanddikte van tien centimeter en heeft daarmee een dempingswaarde van 40 tot 45 decibel.

Occasion of nieuw

Het grote voordeel van Esmono Sound B.V. is dat je alles perfect op maat kan laten maken. Hierdoor is het mogelijk om iedere kamer geluidsdicht te maken, van kleine tot grote ruimtes. In dit geval koop je altijd een nieuwe cabine. Ben je op zoek naar een cabine die los in de ruimte zal worden geplaatst? Bekijk dan zeker eens de occasions; wie weet zit de perfecte cabine ertussen. Is dit niet het geval? Houd dan de website in de gaten, want hier komen regelmatig nieuwe occasions op te staan.

Test de cabines uit

Voordat je je eigen kamer geluidsdicht gaat maken, is het mogelijk om de geluidscabines te testen! Dit kan in Dongen, Ittervoort of Groningen. Maak hiervoor van tevoren wel even een afspraak, zodat er zeker een plekje vrij is voor je. Tip: ga met twee personen, zodat de ene binnen en de ander buiten de cabine kan luisteren. Schreeuw dan zo hard als je wilt, want niemand die je hoort!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Het team staat voor je klaar indien je vragen of opmerkingen hebt. Neem telefonisch of per e-mail contact met hen op. Wil je liever direct een offerte aanvragen? Dit kan via het offerteformulier, die je ook op de website vindt. Je krijgt dan binnen enkele dagen een reactie met duidelijke prijsindicatie van jouw wensen.