Plezier Tijd
Image default
Reizen

Top 5 eilanden om te bezoeken in Spanje, de beste van de wereld

Spanje heeft een aantal onovertroffen, majestueuze eilanden, gedrapeerd in prachtige tinten groen en blauw. Ben jij er klaar voor om deze verborgen juweeltjes te ontdekken? Het zal een fascinerende ervaring zijn door de unieke cultuur van Spanje. Klinkt sprookjesachtig, niet? Overweeg om een auto te huren om zo meer te kunnen ontdekken.

Beste eilanden van Spanje

Welnu, hier hebben we enkele van de beste eilanden in Spanje op een rijtje gezet.

  1. Mallorca

Mallorca is het grootste van de Spaanse eilanden. Het eiland is verbazingwekkend ontwikkeld aan de zuidelijke kusten voor strandtoerisme. Sterker nog, het bevat ook prachtige bezienswaardigheden in het noordelijke deel. Het heeft ook stranden voor gezinnen en fantastische fietspaden langs berg- en klifpaden. De bergsteden van dit eiland zijn charmant en omgeven door adembenemende uitzichten.

  1. Ibiza

Ibiza is een beroemd Spaans eiland voor feesten, stranden en nachtclubs. Je kunt hier gemakkelijk glambars en nachtclubs vinden, samen met beroemde dj’s. Als je op zoek bent naar een eiland om een vrolijk leven te leiden en wat te ontspannen, dan is Ibiza het beste eiland om te bezoeken. Je kunt er gemakkelijk je hele vakantie genieten, aangetrokken door de geweldige en onweerstaanbare feeststemming.

Sterker nog, Ibiza heeft ook een rustigere kant waardoor je je ziel prachtig kunt opfrissen en ook kunt genieten van de Balearische cultuur.

  1. Lanzarote

Lanzarote is UNESCO-biosfeer en is hier om je buitenaardse landschappen te laten ervaren met bevroren lava en Marsachtige duinen. De vulkanische toppen geven het eiland opvallend zwarte zandstranden. Sterker nog, je kunt hier ook genieten van witte zandstranden met tal van hotels en restaurants in de buurt. Surfers moeten ook naar het Famara-strand gaan, dat getijdenniveaus heeft voor surfers van alle surfvaardigheidsniveaus.

  1. Menorca

Menorca, ook wel Menorca genoemd, is een geweldig eiland voor een strandvakantie. Het is een minder druk eiland waar je met gemak een ontspannen vakantie-ervaring kunt beleven. Verrassend genoeg heeft Menorca meer stranden dan enig ander eiland in Spanje. Je ervaart er een geweldige vakantie, samen met het verkennen van prehistorische monumenten en ongerepte natuur.

  1. Tenerife

Tenerife is één van de grootste en best ontwikkelde eilanden van de Canarische Eilanden. Er komen veel toeristen voor een strandvakantie. Je kunt er ook genieten van verschillende watersporten, zoals jetskiën, windsurfen, golfsurfen en paragliden. Tenerife heeft ook prachtige wegen langs bergachtige kliffen. Ook kun je met een kabelbaan naar het hoogste punt van Spanje.

Tenerife staat ook bekend vanwege de perfecte duiklocaties en het nachtleven.

Auto huren in Spanje

Wil je meer van deze geweldige plekken op de Spaanse eilanden ontdekken? Huur een goedkope auto. Als je een auto wil huren in Spanje, vergeet dan niet om de prijzen met elkaar te vergelijken. Dit is de beste manier om een betrouwbaar en betaalbaar verhuurbedrijf te vinden.